Spoed lekkage melden

Bitumen dakbedekking

U bent geïnteresseerd in het plaatsen of laten onderhouden van een bitumen dakDan helpen wij u graag verder! Zoer dakwerken is de dakspecialist.

Dakrandbeveiliging & dak terrassen

U bent geïnteresseerd in het plaatsen of laten onderhouden van dakrandbeveiliging of een dakterras? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Tuindaken

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen of onderhouden van een tuindak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn de specialist op hoogte.

Dakgoten

U bent op zoek naar een partij die u kunt helpen met het plaatsen van een nieuwe dakgoot of het onderhouden daarvan? Dan zit u bij ons goed! Wij helpen u graag met uw dakgoot.

Platte daken

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen van een plat dak of het onderhoud van uw al bestaande dak? Dan zit u bij Zoer dakwerken goed! Wij helpen u graag met alle klussen op hoogte.

Hellende daken

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen of laten onderhouden van een hellend dak? Zoer dakwerken is de partij voor u! Wij helpen u snel en kundig met al uw dakwensen.

Lekkage?

U heeft een lekkage? Enorm vervelend! Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben. Meld uw lekkage daarom direct online.

Inspectie

Heeft uw een dak dat geïnspecteerd moet worden? Dan bent u bij Zoer dak werken aan het juiste adres! Wij doen een meting naar de levensduur van uw dak.

Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een nieuwbouw dak of onderhoud daarvan? Zoer dakwerken denkt met u mee! Wij helpen u graag aan een nieuwbouw dak.

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op