Spoed lekkage melden

Bitumen dakbedekking

Interesse in plaatsing of onderhoud van een Bitumen dak?

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen of laten onderhouden van bitumen dakbedekking? Dan bent u bij Zoer Dakwerken aan het juiste adres! We zijn de specialist in daken en helpen u graag aan uw bitumen dak en met het onderhouden van uw dak 

Bitumen dakbedekking laten plaatsen?

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dakbedekking is een vorm van dakbedekking die razend populair is geworden. Tegenwoordig zien we deze vorm van dakbedekking overal en hij wordt veelvoudig bij ons aangevraagd. Dit heeft natuurlijk zijn redenen, lees hieronder over de voordelen van een Bitumen dak en ontdek of deze aansluiten bij uw wensen.

Voordelen van een bitumen dak

Door de lange levensduur van bitumen dakbedekking wordt er vaak gekozen voor deze daken. Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, gaan deze daken langer dan 25 jaar mee als deze goed worden onderhouden. 

Ook de waterdichtheid is een belangrijke factor waarom men kiest voor een bitumen dak. Dit is namelijk erg belangrijk als u kiest voor een plat dak, omdat het wat hier niet gelijk wegstroomt zoals op een hellend dak het geval is.

Zoer Dakwerken is specialist in het plaatsen en onderhouden van bitumen daken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

0 +
Jaar
Ervaring
Gecertificeerd
Dakdekker
0 +
tevreden
Klanten

Bent u de volgende?

0
Jaar
garantie

Prijsindicatie aanvragen

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voor spoed kunt u ons altijd bellen.

Foto's van recente projecten

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op