Spoed lekkage melden

Dakgoten

Nieuwe dakgoot of onderhoud laten plegen?

U bent opzoek naar een partij die u kunt helpen met het plaatsen van een nieuwe dakgoot of het onderhouden daarvan? Dan bent u bij ons aan het goede adres! Zoer Dakwerken is specialist in daken en helpt u graag verder. 

prijsindicatie opvragen voor een dakgoot ?​

Waarom
dakgoten met EPDM?

Dakgoten zijn een vak apart, ze komen dan ook in verschillende vormen en maten en zijn een fundamenteel onderdeel van elk dak. Dakgoten zorgen er namelijk voor dat het water wat op het dak valt, niet gelijk op de grond valt, maar wordt opgevangen in de dakgoot. Gebeurd dit wel dan kunnen er op deze plekken ongewenste gaten & plassen ontstaan. 

Zoer Dakwerken is de specialist in het onderhouden van dakgoten. Overigens leggen wij dakgoten in met EPDM waardoor we de levensduur van een dakgoot met 40 jaar verlengen. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen vraag dan vrijblijvend een prijsindicatie bij ons aan! 

EPDM resitrix

Resitrix is een vorm van EPDM waarmee wij bij Zoer Dakwerken de dakgoten renoveren. De afdichtingen van EPDM Resitrix garanderen een uitstekende weerstand tegen extreme weersomstandigheden en verzekeren een levensduur van minstens 40 jaar, waarmee we de levensduur van uw dakgoot aanzienlijk verlengen. 

0 +
Jaar
Ervaring
Gecertificeerd
Dakdekker
0 +
tevreden
Klanten

Bent u de volgende?

0
Jaar
garantie

Prijsindicatie aanvragen?

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voor spoed kunt u ons altijd bellen.

Foto's van recente projecten

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op