Spoed lekkage melden

Dakrandbeveiliging & dakterrassen

Dakrandbeveiliging & dakterrassen

U bent geïnteresseerd in het plaatsen of laten onderhouden van dakrandbeveiliging of een dakterras? Dan bent u bij Zoer Dakwerken aan het juiste adres! We zijn de specialist in daken en helpen graag aan of met uw dakrandbeveiliging & dakterrassen 

Een Prijsindicatie voor DAKRANDBEVEILIGING & DAKTERRASSEN ?​

Dakterrassen

Een dakterras is eigenlijk een veredeld plat dak met dakrandbeveiliging. Ze komen er in verschillende vormen en maten en zijn van diverse materialen gemaakt. De meeste mensen kiezen ervoor om hun dakterras te laten maken van houten planken of flodders dat komt omdat dit de makkelijkste manier is om een dakterras aan te leggen. U kunt er ook voor kiezen om een stenen dakterras te laten maken, de opties zijn eindeloos. 

Maar voordat het terras kan worden geplaatst wordt het dak eerst gelegd. Dit gebeurt bijvoorbeeld door het plaatsen van een EPDM-dak. Er wordt in dat geval eerste een dak gelegd en daarover heen wordt het terras gelegd naar uw wens. Vervolgens wordt er dakrandbeveiliging geplaatst zodat er geen ongevallen kunnen plaatsvinden.  

Puur genieten

Een dakterras heeft geen voordelen behalve dat het puur genieten is. Het is als het waren een verlengstuk van je woonkamer waar je zomers heerlijk kunt genieten van de zon. Je kunt je dakterras vervolgens inrichten zoals je zelf wilt. 

Zoer Dakwerken is de specialist in het plaatsen en onderhouden van dakterrassen met dakrandbeveiliging. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

0 +
Jaar
Ervaring
Gecertificeerd
Dakdekker
0 +
tevreden
Klanten

Bent u de volgende?

0
Jaar
garantie

Prijsindicatie aanvragen?

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voor spoed kunt u ons altijd bellen.

Foto's van recente projecten

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op