Spoed lekkage melden

Hellende daken

Interesse in het laten plaatsen of onderhoud van een Hellend?

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen van een hellend dak of het onderhoud van uw al bestaande dak? Dan bent u bij Zoer Dakwerken aan het juiste adres! We zijn de specialist in daken en helpen u graag aan uw nieuwe schuine dak en met het onderhoud van uw hellende dak 

Prijsindicatie aanvragen voor een Hellend dak ?

Wat is EEN HELLEND DAK?

Zoer Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van hellende/schuine daken. Door middel van dakshingles die wij op het dak spijkeren of dakpannen bouwen wij een schuin dak die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens duurzaam is. Want tijdens het plaatsen van uw nieuwe dak, isoleren wij het dak opnieuw zodat uw dak betere isolatie waarden krijgt. Door de nieuwe isolatiewaarden die het dak krijgt, realiseren wij niet alleen een prachtig eindresultaat, maar ook een dak waarmee u jaarlijks geld bespaard op uw energie rekening.

Voordelen van een hellend dak

Wij helpen u met uw hellende dak

Hellende daken komen in veelfout voor. Zeker in grote steden zoals Amsterdam waar nog veel oudere gebouwen staan vind je deze vorm van dakbedekking veel. Dit komt omdat er een hoop voordelen zitten aan een schuin dak. Zo voorkom je met een hellend dak dat je energie en warmte verliest en kan je wel 25 tot 30% procent besparen. 

Zoer dakwerken is de specialist in het plaatsen en onderhouden van hellende daken. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend hieronder een offerte bij ons aan.

0 +
Jaar
Ervaring
Gecertificeerd
Dakdekker
0 +
tevreden
Klanten

Bent u de volgende?

0
Jaar
garantie

Prijsindicatie aanvragen?

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voor spoed kunt u ons altijd bellen.

Foto's van recente projecten

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op