Spoed lekkage melden

Tuindaken

Plaatsen of onderhouden van een tuindak?

U bent geïnteresseerd in het laten plaatsen of onderhouden van een tuindak? Dan bent u bij Zoer Dakwerken aan het juiste adres! Wij zijn de specialist in daken en helpen u graag aan uw nieuwe tuin dak of met het dak dat u al heeft 

prijs indicatie aanvragen voor het Plaatsen of onderhouden van een tuindak ?​

Soorten tuindaken

Tuindaken komen in verschillende soorten en maten, niet iedereen vindt natuurlijk hetzelfde mooi. We vinden het belangrijk dat u 100% tevreden bent met het eindresultaat daarom bieden wij een ruime selectie aan tuindaken. Tegenwoordig is het enorm in de trek om een mooi groen dak te hebben. Dit heeft natuurlijk veel redenen. Zo is het een ecologisch verantwoordelijk om een groen dak te hebben en draag je bij aan een gezond ecosysteem. Maar er zijn natuurlijk veel meer redenen om te kiezen voor een groen dak. 

De voordelen

Als u kiest voor een groen dak is het wel van belang dat u zo’n twee keer per jaar even het dak op gaat om te kijken of het er nog goed bij ligt, dit kunt u natuurlijk ook door ons laten doen.  

Zoer Dakwerken is de specialist in het plaatsen en onderhouden van Tuindaken. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan! 

0 +
Jaar
Ervaring
Gecertificeerd
Dakdekker
0 +
tevreden
Klanten

Bent u de volgende?

0
Jaar
garantie

Prijsindactie aanvragen

U krijgt op werkdagen binnen 24 uur een prijsindicatie.

Voor spoed kunt u ons altijd bellen.

Foto's van recente projecten

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op