Spoed lekkage melden

Energie besparen door het isoleren van uw hellend dak

Inhoud

Het isoleren van uw hellend dak is een slimme manier om energie te besparen. Een goed geïsoleerd dak houdt de warmte beter vast in uw huis, waardoor u minder hoeft te stoken. Daarnaast zorgt dakisolatie ook voor een betere geluidsisolatie en verhoogt het uw wooncomfort. In deze blogpost bespreken we de voordelen van het isoleren van uw hellend dak en hoe Zoer Dakwerken u hierbij kan helpen.

Waarom uw hellend dak isoleren?

Een groot deel van de warmte in uw huis verdwijnt via het dak. Met een goed geïsoleerd dak kunt u tot wel 30% op uw energierekening besparen. Daarnaast zorgt dakisolatie ook voor minder geluidsoverlast van buitenaf. Het is dus niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor uw wooncomfort.

Hoe uw hellend dak isoleren?

Er zijn verschillende manieren om uw hellend dak te isoleren. De meest voorkomende methodes zijn het isoleren van de binnenzijde of de buitenzijde van het dak. Bij isolatie aan de binnenzijde wordt er isolatiemateriaal aangebracht tussen de balken van het dak. Dit is vooral geschikt als u uw dak niet helemaal wilt vervangen. Bij isolatie aan de buitenzijde wordt er isolatiemateriaal aangebracht op de bestaande dakbedekking, waarna er nieuwe dakbedekking wordt aangebracht. Dit is vooral geschikt als uw dak aan vervanging toe is.

Zoer Dakwerken is gespecialiseerd in het isoleren van hellende daken. Wij komen bij u langs om de situatie te inspecteren en een passend advies te geven. We werken met hoogwaardige isolatiematerialen en zorgen voor een vakkundige en duurzame isolatie van uw dak. Zo bent u verzekerd van een warm en comfortabel huis.

Conclusie

Het isoleren van uw hellend dak is een slimme manier om energie te besparen en uw wooncomfort te verhogen. Zoer Dakwerken is gespecialiseerd in het isoleren van hellende daken en kan u hierbij van dienst zijn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende inspectie en advies op maat. Wij zorgen voor een warm en comfortabel huis waar u jarenlang van kunt genieten.

Heb je een vraag?

Laat hieronder je gegevens achter en wij beantwoorden zo snel mogelijk je vraag.

Bekijk onze andere blogposts
Een plat dak herstellen

Een plat dak is een veelvoorkomend type dakbedekking op woningen en bedrijfspanden. Het biedt een strak uiterlijk en kan in verschillende materialen worden gemaakt, zoals

Meer lezen »
Wat is epdm?

Als het gaat om dakbedekking, zijn er veel verschillende opties beschikbaar. EPDM is echter een van de meest populaire keuzes geworden vanwege de vele voordelen

Meer lezen »

Spoed lekkage melden?

Je kunt ons bereiken via de mail of telefoon

Terug bel verzoek sturen

Laat je gegevens hier achter en wij bellen je zo spoedig mogelijk op